in

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων με πέντε τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος περίπου της Παντάνασσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα, ένα αγροτικό, ένα ΙΧ επιβατηγό και ένα επιβατηγό που φέρει κρατικές πινακίδες.
Το ατύχημα συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες δύο από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους παρασέρνοντας και το τρίτο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ μεταφέροντας στο ΠΑΓΝΗ συνολικά 5 τραυματίες, τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, όλοι τους ηλικίας άνω των 50 ετών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι πέντε είχαν τις αισθήσεις τους ενώ όπως όλα δείχνουν η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε και πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου για τον καθαρισμό του οδοστρώματος και την απομάκρυνση συντριμμιών. Για τον λόγο αυτό οι οδηγοί που κινούνται προς το σημείο εκείνο θα πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή.
ΠΗΓΗ: cretapost.gr