in , , ,

Και η Ν.Δ έχει τον Κουνενάκη της.

Την υποψηφιότητα του Κωστή Κουνενάκη για το Δήμο Αγίου Νικολάου επικύρωσε η Τοπική Οργάνωση Αγίου Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεδρίασε το Σάββατο, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, με φόντο τις δημοτικές εκλογές και το σκηνικό που διαμορφώνεται με τις κινήσεις, πρωτοβουλίες και υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί έως σήμερα.

Στη συνεδρίαση παρέστη επίσης ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος ενημερώθηκε από τα τοπικά κομματικά στελέχη, για τις εκτιμήσεις τους σχετικά με τη δυναμική που υπάρχει, τις ισορροπίες που διαμορφώνονται και την προοπτική του συνδυασμού, τον οποίο έχει αποφασίσει να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής κατέθεσαν τις απόψεις, τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις τους για την εκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών, που συμπίπτουν τη δεύτερη Κυριακή με την εξόχως πολιτική μάχη των ευρωεκλογών, αλλά και τις όποιες επιφυλάξεις είχαν ορισμένοι, επικυρώνοντας ομόφωνα την επιλογή Κ. Κουνενάκη, ως επικεφαλής του συνδυασμού που προτίθεται να στηρίξει η παράταξη σε τοπικό επίπεδο.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
www.anatolh.com