in , ,

Καθαρά Δευτέρα στον Ανδριανό.

Η φετινή καθαρά Δευτέρα θα είναι διπλά διαφορετική από τις άλλες στα όρη και συγκεκριμένα στον Ανδριανό, οι σύλλογοι των ΑΟΡΗΤΩΝ και των ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Αγίου Νικολάου σε συνεργασία, διοργανώνουν μια εκδήλωση πραγματικά διαφορετική.

 Πέρα από την φιλοξενία του χώρου, την ποικιλία και την ποσότητα των σαρακοστιανών εδεσμάτων, την πολύ καλή και διασκεδαστική μουσική από τον Αντώνη Κουμπανάκη και τους συνεργάτες  του θα έχουμε και καλό καιρό όπως οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώνουν.
Όλα λοιπόν συγκλίνουν στο γεγονός ότι η Καθαρά Δευτέρα στον Ανδριανό θα είναι φέτος πραγματικά πλούσια σε όλα της κάτι που το χρωστά ο καιρός στους διοργανωτές. 
Το αεράκι θα είναι το κατάλληλο για το πέταμα του αετού ενώ καλού κακού μια ζακέτα ή ένα μπουφάν δεν θα είναι βάρος σε κανένα. 
Η γιορτή ξεκινά από το πρωί χωρίς να υπάρχει ώρα λήξης όπως δεν υπάρχει και όριο  χωρητικότητας από την στιγμή που τόσο οι Αορήτες όσο και οι Πολύτεκνοι είναι μαθημένοι να φιλοξενούν τους φίλους τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
ΘΑΝΟΣ Κ.