in ,

«Κάνε την Ζωή σου μια μικρή μικρή γιορτή» – fotos

“Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ίερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου’’

 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τα παιδιά και οι μεγάλοι του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποίησαν μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Κάνε την Ζωή σου μια μικρή μικρή γιορτή».

Η αίθουσα αφού είχε ντυθεί στα γιορτινά της γέμισε από κόσμο που η παρουσία του έφερε ζεστασιά, αγάπη και την έκανε ακόμα πιο γιορτινή. Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα ψαλτικά Τροπάρια από τα παιδιά υπό την διεύθυνση του Θεολόγου Νίκου Σιγανού, τα παιδιά του Θεατρικού παιχνιδιού και των παιδικών συντροφιών έπαιξαν θεατρικό με τίτλο «Το Θαύμα των Αρετών».

Η παιδική χορωδία υπό την διεύθυνση  της Χριστίνας Κορρέ τραγούδισε Χριστουγεννιάτικα τραγουδιά και κάλαντα καθώς επίσης και η νέα μικτή χορωδία ενηλίκων που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να προετοιμαστεί και να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πατήρ Γεώργιος Τζάβλας και ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ.Γεράσιμος δίνοντας το δικό τους μήνυμα για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

 

Δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς καλούδια και κεράσματα αυτή η εκδήλωση, έτσι ώστε οι παρευρισκόμενοι να φύγουν αρκετά ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι .

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ