in , , , ,

Κάλιο αργά…


Με λίγες μέρες καθυστέρησης παρουσιάζουμε το γράφημα των αποτελεσμάτων του γκάλοπ στην ερώτηση ποιόν θεωρούμε ικανότερο από τους 5 που έως σήμερα έχουν παρουσιαστεί σαν υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου.

Το αποτέλεσμα έδειξε τον 6ο τον άλλο δηλαδή και μετά από την ασθένεια που πέρασε το γραφιστικό γραφείου που συνεργαζόμαστε, παρουσιάζουμε το γράφημα των αποτελεσμάτων. 
Στην διάρκεια της ψηφοφορίας του e-fonien.blogspot.grέγιναν πολλές ερωτήσεις για το πόσο διαβλητό ήταν το site μέσα του οποίου έγινε η ψηφοφορία, και όντως δεν αποδεδείχθηκε ούτε αυτό έμπιστο. Ζητήσαμε δε από τους επισκέπτες μας να σεβαστούν την διαδικασία και αν ψηφίσουν μόνο μία φορά, χωρίς όμως αυτό να γίνει αποδεκτό από όλους. 
Χωρίς λοιπόν να θεωρούμε κανέναν από τους υποψήφιους υπαίτιο για την τελική εικόνα την παρουσιάζουμε έτσι απλά σαν μια πρώτη ένδειξη – τάση των επισκεπτών μας. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα η οποία ίσως είναι διαφορετική και θα εκφραστεί την ημέρα των εκλογών. 
Το σύστημα αποδείχθηκε ότι μπάζει και έτσι με κάθε επιφύλαξη δημοσιεύουμε τα στοιχεία. 
Τα γκάλοπ θα συνεχιστούν με την ελπίδα ότι  θα μάθουμε να σεβόμαστε όλοι την διαδικασία.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την υπομονή σας
ΘΑΝΟΣ Κ.