in ,

Ικανοποιητική ανταπόκριση και θετικό κλίμα συνεργασίας στη Νεάπολη.

 

 

Με κοινό στόχο την καλύτερη προβολή του 2ημέρου των εκδηλώσεων στη Νεάπολη ενόψει του εορτασμού του 15Αύγουστου 2017 έγινε την Πέμπτη 20 Απριλίου η συνάντηση των μελών του τοπικού συμβουλίου με την πλειοψηφία των επαγγελματιών της πλατείας της πόλης.

Όπως ενημέρωσε το fonien.gr η τοπική σύμβουλος Άννα Γουλιδάκη το κλίμα ήταν πολύ καλό και ο διάλογος εποικοδομητικός. Για περίπου 3 ώρες συζητούσαμε όλα αυτά που θα κάνουν το 2 ήμερο ακόμα πιο καλό για όλους, είπε  και τόνισε πως επί της ουσίας το 2 ήμερο παραμένει ως έχει προς το παρόν με δεδομένο το δρόμο του Τιμίου Σταυρού σε ότι αφορά τις αθλητές δράσεις ενώ είναι ανοιχτό το θέμα με τα υπόλοιπα αγωνίσματα.

 

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος οι επαγγελματίες θα αναλάβουν την ευθύνη των  συγκροτημάτων τα οποία και θα οριστικοποιηθούν  έως το τέλος του μήνα ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην προβολή του 2 ημέρου από την μεριά του ΠΑΟΔΑΝ.

Η κα. Γουλιδάκη είπε ακόμα ότι το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με νέες προτάσεις που άμεσα θα ανακοινωθούν.

Στη χθεσινή συνάντηση παρούσα ηταν η αντιδήμαρχος της περιοχής Εφη Βελημβασάκη, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαηλάκης ,  τα μέλη  της τοπικής κοινότητας, εκπρόσωποι της ΑΕΝ και του εμπορικού συλλόγου Νεάπολης.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.