in , , , ,

Ικανοποιημένος για τα έργα στη Νεάπολη ο Κουνενάκης, video.

Τα έργα της ύδρευσης και της αποχέτευσης που εξελίσσονται στη Νεάπολη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης μαζί με την μηχανικό του Δήμου Κατερίνα Μαμολίδου.

Μετά την ολοκλήρωση ο ίδιος δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι με χαρά του διαπίστωσε πως το έργο προχωρά με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς γεγονός που σημαίνει ότι θα παραδοθεί εντός των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων. 
«Είδαμε τρία συνεργεία ταυτόχρονα να εργάζονται σε ένα πραγματικά περίπλοκο έργο που γίνεται στην περιοχή και από ότι ήδη έχει γίνει έως τώρα το έργο προχωρά πολύ καλά. 
Η ταλαιπωρία των κατοίκων είναι δεδομένη όμως με τον ρυθμό που το έργο γίνεται και θα ολοκληρωθεί εκτιμώ πως η ταλαιπωρία αυτή σύντομα θα ξεχαστεί δεδομένου ότι θα έχουν ένα σπουδαίο έργο ολοκληρωμένο πολύ σύντομα. 
Άμεσα κλείνουν όσα χαντάκια ανοίγονται η σκόνη ναι μεν παραμένει για λίγο όμως με λίγη υπομονή και σύντομα θα απαλλαγούν από την ταλαιπωρία και τις σκόνες και θα μείνουν με ένα πολυσήμαντο έργο για τη Νεάπολη» είπε ο Δήμαρχος και τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου  που θα σκάψει το 95 % σχεδόν των δρόμων της πόλης, θα προχωρήσουν οι μελέτες ανάπλασης. 
«Πρώτα θα γίνει η μελέτη ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης και οι περιοχές που χρειάζονται ιδιαίτερες παρεμβάσεις και η επόμενη περίοδος για την Νεάπολη θα επικεντρωθεί από την μεριά μας σε αυτές τις δράσεις.»  είπε τέλος.

ΘΑΝΟΣ Κ.