in , , ,

Ιδού ο νέος ΑΟΑΝ.

Σε νέα εποχή με όλη τη σημασία μπαίνει ο ΑΟΑΝ, με ριζικές αλλαγές και ολική ανανέωση σε όλους τους τομείς, προκειμένου ο σύλλογος να βάλεις γερές και σωστές βάσεις, κάνοντας επανεκκίνηση επιστρέφοντας στο τοπικό, έπειτα από την περιπέτεια της Γ’ εθνικής και από κει θα ξεκινήσει και πάλι να μπει στο δρόμο των επιτυχιών.

Στην Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας, το κλίμα ήταν εξαιρετικό και αισιόδοξο για το μέλλον του ιστορικού σωματείου.
Σίγουρα η εικόνα δεν θύμιζε πάντως την προ εντός έτους Γενική Συνέλευση, όταν μπροστά στη συμμετοχή στην Γ’ εθνική έπειτα από την μεγάλη επιτυχία της ανόδου και το ενδεχόμενο η ομάδα να συναντηθεί στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ όπως και τελικά έγινε και τα όσα θετικά είχαν αυτά τα δεδομένα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ΡΕΞ, οι παρουσίες είχαν «αγγίξει» τις πενήντα.
Έγινε απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου η οποία ολοκληρώθηκε και βρήκε την ομάδα να μην καταφέρνει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην Γ’ εθνική. Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, προς ενημέρωση των παρευρισκομένων ανέφεραν πως από την πλευρά τους έγινε ότι καλύτερο μπορούσαν και μια αξιόλογη προσπάθεια, καλοπροαίρετη και τίμια. Κατάφεραν να βγάλουν μια καλή εικόνα προς τα έξω, πολύ σημαντικό για το όνομα τους δείχνοντας ένα απόλυτα οργανωμένο σωματείο. τόσο για την φιλοξενία τους στις αποστολές των αντιπάλων, όπου όλες είχαν να πουν τα καλύτερα, αλλά και στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους παίκτες της ομάδας ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή σωστοί και συνεπείς.
Για τα δεδομένα της πόλης και την στήριξη που υπήρχε από αυτήν, η τοπική ομάδα στάθηκε με αξιοπρέπεια στην Γ’ εθνική και πρόβαλε τον τόπο, καθώς το όνομα του Αγίου Νικολάου ακούστηκε για τα καλά για όλη τη χρονιά. Τονίστηκε μάλιστα πως όποιος έχει κάποιο πλάνο καλύτερο από το δικό τους για το μέλλον, με νέες διαφορετικές ιδέες, είναι ευπρόσδεκτος να μπει και να αναλάβει, ώστε να βοηθήσει.
Φυσικά αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού όπου είχε αποφασιστεί εμπιστευθούν και να στηριχθούν στα ντόπια παιδιά, όμως εκ του αποτελέσματος δεν αποδείχθηκε σωστή επιλογή και σίγουρα η διοίκηση έχει την ευθύνη της, όμως δεν μπορεί να απολογηθεί η ίδια για το αποτέλεσμα στον βαθμολογικό πίνακα.
Από τα πιο σημαντικά κομμάτια και αυτό το οποίο περίμεναν οι περισσότεροι ήταν το μέλλον και τι θα γίνει την ερχόμενη σεζόν, όπου αυτό το οποίο ανακοινώθηκε ότι ο ΑΟΑΝ ξεκινάει σε όλα από την αρχή και από μηδενική βάση. Το βασικό σε μια ομάδα είναι τα τμήματα υποδομών, όπου και εκεί θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές.
Σε ότι αφορά την ομάδα, εντός της εβδομάδας και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το Δ.Σ. θα συναντηθεί προκειμένου να κλείσει το θέμα του προπονητή, ενώ θα οριστεί επιτροπή μεταγραφών, όπου σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό θα προβούν στις κινήσεις ενίσχυσης, αλλά και της παραμονής παικτών από το υπάρχον έμψυχο υλικό.
Στόχος δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό, καθώς ο ΑΟΑΝ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, όμως αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να γίνει μια καλή δουλειά και η ομάδα να αποπνέει υγεία σε όλα και το πρωτάθλημα δεν θα είναι αυτοσκοπός από την πρώτη σεζόν, αλλά θα είναι καλοδεχούμενο αν έρθει και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν.