in , , ,

Θα τα αλλάξουν όλα τα …φώτα.

Σαν χάρτινος  έπεσε το βράδυ της Δευτέρας φωτεινός στύλος στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.  

Μια παρέα από 4 παιδιά περνούσαν από το σημείο το ένα από αυτά ίσα ίσα όπως είπε ακούμπησε τον στύλο που είναι από μαντέμι, βαριά κατασκευή δηλαδή, και απλά έπεσε στην μέση του δρόμου.

 Ευτυχώς δεν περνούσε κανένα μηχανάκι ή αυτοκίνητο διότι σίγουρα θα είχαμε χειρότερα αν χτυπούσε κάποιον περαστικό.  Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και με την βοήθεια περιοίκων τράβηξαν τον στύλο στην άκρη ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τόσο ο συγκεκριμένος όσο και οι υπόλοιποι παρουσιάζουν εικόνα  φθοράς στην βάση τους από τον χρόνο. 

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Μανόλη Κουνενάκη για το περιστατικό και τι προτίθεται να γίνει από την υπηρεσία του Δήμου και ο ίδιος είπε πως ήταν στο πρόγραμμα να αντικατασταθούν όλα αυτά τα φωτιστικά σώματα στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

«Τώρα θα ξεκινήσουμε να τα αλλάζουμε και να μπούνε νε με πιο ενισχυμένες βάσεις ώστε να κρατήσουν περισσότερο στον χρόνο. Ακόμα και αυτά που υπάρχουν θα αφαιρεθούν ώστε να αντικατασταθούν όλα τα σώματα στην κεντρική πλατεία» είπε. 
ΘΑΝΟΣ Κ.