in , ,

Η Gulf Air έρχεται Ελλάδα

Η Gulf Air του Μπαχρέιν… προσγειώνεται στην Ελλάδα -Εντονο ενδιαφέρον για τον τουρισμό της χώρας μας

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, του εθνικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν, Μαχέρ Σαλμάν Αλ Μουσαλάμ ανακοίνωσε πως η εταιρεία επανασυνδέεται με την Ελλάδα.

Αυτό θα συμβεί από τις 16 Ιουνίου με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Οπως ανακοίνωσε σχετικά ο Αλ Σουσαλάμ: «Θέλουμε να διαδραματίσουμε καθοριστικό ρόλο και να υποστηρίξουμε την οικονομική ανάπτυξη του Μπαχρέιν και την ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων με τους παγκόσμιους προορισμούς.

Ως εκ τούτου είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή σχέση με την Ελλάδα σε τουριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Αυτό θα είναι θετικό όχι μόνο για το Μπαχρέιν, αλλά και για την ευρύτυερη περιοχη της Μέσης Ανατολής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του tradearabia.com, η εταιρεία βλέποντας τα θετικά σημάδια οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας, επιθυμεί να ανακτήσει στενότερες σχέσεις, καθώς διακρίνει στον ορίζοντα μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες, ειδικά στον τομέα του τουρισμού.

Πρόσφατα στο Μπαχρέιν είχαν μεταβεί ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Ελλάδα για ανταλλαγή απόψεων με τους επικεφαλής της εταιρείας.

Πηγή: www.iefimerida.gr