in ,

Η ξανθιά αμαζόνα του Λεβέντη ''έκλεψε την παράσταση'' στο Ζάππειο.

Η 29χρονη ξανθιά αμαζόνα του Λεβέντη -Εγινε η σκιά του στο Ζάππειο [εικόνες]
 
Μετά από 23 χρόνια προσπάθειας και τηλεοπτικών παραληρημάτων, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κατάφερε να μπει χθες στη Βουλή, συγκεντρώνοντας ποσοστό λίγο πάνω από το όριο εισόδου και εκλέγοντας εννιά βουλευτές.
Ο 64χρονος πολιτικός από τη Μυτιλήνη ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ, το 1990 ίδρυσε το «Κανάλι 67», μέσω του οποίου απευθύνεται συνεχώς και αδιαλείπτως στον ελληνικό λαό, προβλέποντας την οικονομική καταστροφή που θα ακολουθούσε τα χρόνια της ευημερίας.
Τα παραληρήματά του αλλά και οι τηλεοπτικοί τσακωμοί με τους τηλεθεατές του που συχνά έβγαζε σε τηλεφωνικές γραμμές στον αέρα, έχουν γράψει ιστορία. Τσακωμοί που συνήθως κατέληγαν με τον κ. Λεβέντη να τους κλείνει το τηλέφωνο και στη συνέχεια να ρουφάει το φραπέ του για να ηρεμήσει.
Ο «Γέρος της Εκάλης» Αντρέας Παπανδρέου, ο «υπουργός του διαβόλου» Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο «μη δημοκράτης» Κωστής Στεφανόπουλος οι «ελεεινοί», «ερπετά και τα τρωκτικά» τηλεθεατές του. Αυτοί ήταν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούσε για τους προαναφερθέντες ο σημερινός αρχηγός του τελευταίου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος της νέας Βουλής.
Και καθώς τα δεινά που προανήγγελε εδώ και χρόνια ότι θα έρθουν… ήρθαν, ήρθε και η αύξηση του εκλογικού του αποτελέσματος στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου με αποτέλεσμα ο Βασίλης Λεβέντης να τραβήξει το ενδιαφέρον των μέσων. Και ύστερα από οκτώ μήνες ήρθε και η είσοδός του στη Βουλή…



Η αμαζόνα του Λεβέντη
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ήταν και ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που χθες πήγε στο Ζάππειο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, για να κάνει τις δηλώσεις του, προφανώς συνεπαρμένος από τη χαρά του για τη «δικαίωσή» του ύστερα από 23 χρόνια προσπάθειας. Ομως, στην πρώτη του αυτή επίσημη εμφάνιση ως αρχηγού κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης σχεδόν…. επισκιάστηκε από την ξανθιά που βρισκόταν συνεχώς δίπλα του. Υποψήφια στις Κυκλάδες, η Δήμητρα Γουσέτη, μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτές, αλλά τις εντυπώσεις τις κέρδισε. Ο ρόλος που έχει στην Ενωση Κεντρώων είναι άγνωστος, ωστόσο, από χθες όλοι μιλούν για την Αμαζόνα του Βασίλη Λεβέντη.
Η 29χρονη, η οποία έχει έναν γιο πέντε ετών, τον οποίο σήμερα μεγαλώνει μόνη της και είναι απόφοιτος  του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και εργάζεται από τα 22 της σε τεχνική εταιρεία…







Η γκάφα του Λεβέντη
Λίγο νωρίτερα, εξερχόμενος απο το εκλογικό του κέντρο και ενώ υποτίθεται ότι θα έκανε δηλώσεις προς όλα τα κανάλια (βρίσκονταν μπροστά του, κρατώντας τα μικρόφωνα δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα), ο Βασίλης Λεβέντης ξύλιασε τους… πάντες καθώς κατά τη διάρκεια των δηλέωσεών του άνοξε διάλογο με τον Νίκο Χατζηνικολάου!




Φωτογραφίες: Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & Menelaos Myrillas / SOOC
Πηγή:iefimerida.gr