in

Η ναυαρχίδα της Nokia με Snapdragon 835 έρχεται τον Ιούνιο σε δύο εκδόσεις

Η Nokia παρουσίασε στο πρόσφατο Mobile World Congress δύο νέα Android smartphones όμως κανένα από αυτά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

Ωστόσο, όλες οι φήμες και διαρροές του τελευταίου διαστήματος συγκλίνουν στο ότι μία συσκευή με premium χαρακτηριστικά είναι μέσα στους σχεδιασμούς της εταιρείας. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Κίνα κάνουν λόγο για λανσάρισμα μίας Nokia ναυαρχίδας τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η ναυαρχίδα για την οποία μιλούν οι κινεζικές ιστοσελίδες, με την ονομασία Nokia 8, θα έρθει σε δύο εκδόσεις, στοιχείο που υποδηλώνει ότι η Nokia θα κινηθεί στα χνάρια των Apple, Samsung και Google. Αυτές οι δύο εκδόσεις θα είναι παρόμοιες μεταξύ τους με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και μνήμη RAM 4 ή 6GB, ανάλογα με το μοντέλο.

Στα υλικά κατασκευής θα κυριαρχεί το μέταλλο, σε unibody διαμόρφωση, θα υπάρχει διπλή κάμερα τουλάχιστον στη μία εκ των δύο εκδόσεων αν και θα απουσιάζουν τα οπτικά μέρη PureView ή Carl Zeiss του παρελθόντος. Οι φήμες θέλουν την κύρια κάμερα να διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 23 Megapixel.

Τέλος, σε ότι αφορά τη φημολογία σχετικά με τις τιμές διάθεσης, θεωρείται ότι το μικρότερο εκ των δύο μοντέλων θα έχει τιμή περίπου στα 550 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο θα κυμανθεί στα 620 ευρώ.

ΠΗΓΗ:  pestaola.gr