in

Η μαστροπός της ελίτ που πέρασε στη «ροζ» ιστορία ως «Μαντάμ του Χόλιγουντ»

Η διαβόητη Χάιντι Φλάις που βάλθηκε να γίνει η Νο 1 προαγωγός των σταρ

Καταμεσής της ερήμου της Νεβάδα, μέσα σε μια μικρή αγροικία, η άλλοτε μεγαλοπροαγωγός ζει σήμερα μόνη με τους 24 παπαγάλους της, έτοιμη να επιδοθεί σε άλλη μια επαγγελματική απόπειρα σε έναν τομέα που γνωρίζει καλά.

Βλέπετε είναι έτοιμη να ξανανοίξει τις ερωτικές επιχειρήσεις της, με την άδεια του νόμου πια, μια «ροζ» έπαυλη στη Νεβάδα δηλαδή τις υπηρεσίες της οποίας δεν θα απολαμβάνουν άντρες αλλά γυναίκες! «Έχω έτοιμες τουλάχιστον τετρακόσιες πελάτισσες που ψάχνουν για συντροφιά» ανακοίνωσε περιχαρής η ακούραστη Χάιντι, την οποία διακρίνει το επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Όταν εξάλλου βγήκε από τη φυλακή το 1999, «κάθε μέρος που η ερωτική βιομηχανία είναι νόμιμη επικοινώνησε μαζί μου προσφέροντάς μου κάποιου είδους δουλειά». Οι επαγγελματικές προσφορές έπεφταν κυριολεκτικά βροχή και την έφεραν από την Τουρκία μέχρι και την Αυστραλία, όταν και προσλήφθηκε για να προμοτάρει οίκο ανοχής που είχε μόλις μπει στο χρηματιστήριο.

Ήταν το 1993 όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος ομολόγησε πως ήταν τακτικός πελάτης της διάσημης «μαντάμ» του Χόλιγουντ και των «κοριτσιών» της, κάνοντας έτσι τη Φλάις γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Πριν από την καταδίκη της το 1996, η Χάιντι είχε μετατρέψει την έπαυλη που αγόρασε από τον Μάικλ Ντάγκλας σε έναν οίκο ανοχής για την αριστοκρατία και τη διασημότητα, καθώς τα ποσά που αποσπούσαν οι ιερόδουλες ήταν πρωτόγνωρα: πουρμπουάρ 100.000 δολαρίων και συχνές επισκέψεις σε γνωστά κοσμηματοπωλεία και οίκους μόδας.

Η ίδια έστησε την παράνομη επιχείρησή της στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε η καλή της φίλη Βικτόρια Σέλερς (κόρη του Πίτερ Σέλερς), ξέροντας από την πρώτη στιγμή πώς να ξεδιπλώσει το δίκτυο της μαστροπείας: «Αν είναι να φτιάξεις μια παράνομη δουλειά, το καλό που σου θέλω να οδηγείς το καλύτερο αμάξι, να ζεις στο μεγαλύτερο σπίτι, να πλαγιάζεις με τους ωραιότερους ανθρώπους και να ξοδεύεις κάθε δολάριο που βγάζεις, επειδή αργά ή γρήγορα θα σε πιάσουν».

Με περιουσία που άγγιξε κάποια στιγμή τα 5 εκατ. δολάρια, η Φλάις ανήλθε στην κορυφή της χολιγουντιανής μαστροπείας, προμηθεύοντας με ερωτική συντροφιά τον κόσμο της λάμψης, των σταρ και των ισχυρών. Η «Μάνταμ του Χόλιγουντ» έστησε στα 22 της (1987) ένα κύκλωμα παράνομης πορνείας, στο πλευρό μιας πιο έμπειρης τσατσάς, αν και η καινοτόμα και φρέσκια ματιά της έψαχνε να ανανεώσει τον κλάδο, με αιχμή του δόρατος μια σειρά από νεαρές και καλλίγραμμες κοπέλες.

Η δική της σπείρα μαστροπείας στήθηκε το 1990, όταν και έβγαλε το πρώτο της εκατομμυριάκι! Πελάτες της ήταν οι πλούσιοι και διάσημοι της αμερικανικής showbiz και τα ονόματα που ακούστηκαν κατά καιρούς έκαναν πολλούς να ισχυρίζονται ότι η Χάιντι είχε όλο το Χόλιγουντ στα πόδια της.

Μετά τις περιπέτειές της έγινε τηλεπερσόνα και αρθρογράφος σε αντρικά περιοδικά, αν και την παλιά της τέχνη δεν την ξέχασε ποτέ. Όπως και τους 21 μήνες που πέρασε στη φυλακή (από τους 37 που είχε καταδικαστεί) για φοροδιαφυγή και άλλα εγκλήματα, αν και θα γινόταν τελικά λαϊκός θρύλος που απαθανατίστηκε σε ταινίες, ντοκιμαντέρ, βιβλία και τραγούδια…