in ,

Η Λέσχη κινηματογράφου Αγ. Νικολάου ευχαριστεί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
        Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, με την ολοκλήρωση του προγράμματος προβολής ταινιών με ελεύθερη είσοδο στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο της πόλης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη υλοποίηση του.
        Αρχικά ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου για την άψογη συνεργασία, την δωρεάν παραχώρηση και φροντίδα του χώρου προβολής στο σινέ-«ΧΡΙΣΤΙΝΑ» και την κάλυψη των εξόδων προβολής.
30 8 15 proboles
         Ξεχωριστές ευχαριστίες στην εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ», που μας παραχώρησε δωρεάν χώρο στις φιλόξενες σελίδες της, για τη δημοσιοποίηση και προβολή των δραστηριοτήτων της Λέσχης Κινηματογράφου.
        Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (Ραδιοφωνικός Σταθμός Αγίου Νικολάου 104,4fm, Ράδιο-Λασίθι 92.3fm και Λατώ 103.3fm), καθώς και τις διαδικτυακές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες («φωνή εν», «Νέα του Μεραμπέλλου», «Cretevents», «Cretalive», «ΝΕΑ Κρήτη», «e Kρήτη», που αφιλοκερδώς παρουσίασαν το πρόγραμμα μας και πληροφορίες για τις εβδομαδιαίες προβολές και συνέβαλαν καθοριστικά στην έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
        Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής μας, που με την πολυάριθμη παρουσία τους στις προβολές στον θερινό κινηματογράφο δικαίωσαν τις προσπάθειες και επιλογές μας. Ο κατάμεστος από θεατές χώρος που απολάμβαναν επιλεγμένες ταινίες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό στον καταπράσινο κήπο του σινέ-«ΧΡΙΣΤΙΝΑ», μας παρακινεί να ανανεώσουμε το ραντεβού μπροστά στη μεγάλη οθόνη και τον χειμώνα. Στο δημοτικό κινηματοθέατρο REX θα προβληθούν –από κόπια- τη χειμερινή περίοδο, βραβευμένες ταινίες του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου, παραγωγής των τελευταίων ετών. Οι προβολές θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα καλύπτουν όλα τα είδη (δράμα, κωμωδία, περιπέτεια κλπ).
        ΄Εναρξη προβολών, πρόγραμμα, πληροφορίες για τις ταινίες θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου (www.kileagn.com, στην σελίδα μας στο facebook και από τον τοπικό (έντυπο και ηλεκτρονικό) τύπο και τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.