in ,

Η γκρίνια και οι ελλείψεις

Γκρίνια εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου  Δημήτρης Κουνενάκης σε πρόσφατη επιστολή του  για την μη ερώτηση μας στον ίδιο σχετικά με τις απόψεις που διατύπωσε ο νυν Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός για την ανυπαρξία έργου στη Νεάπολη από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
 
Λες και τα τοπικά μέσα έχουν τον ρόλο του γραφείου τύπου όλων των συνδυασμών, όφειλε ο ίδιος ή κάποιος από την δημοτική του ομάδα να παρευρεθεί στην συγκεκριμένη παρουσίαση της μελέτης για τη Νεάπολη, ώστε να καταγραφούν εκεί οι όποιες απόψεις και να μεταφερθούν σε αναγνώστες και ακροατές, δεν μπορούμε να ρωτάμε στην συνέχεια μιας παρουσίασης τους απόντες να μας πουν την γνώμη τους.
 
Αν τώρα δεν είχε ενημέρωση ή δεν είχε διαβάσει την πρόσκληση στον τοπικό τύπο τότε σαφώς δεν φταίμε εμείς για αυτό.
Δεν είναι ορθό να τα βάζει λοιπόν με τα τοπικά μέσα και τους δημοσιογράφους, χωρίς μάλιστα ούτε να κατονομάζει τα μέσα ούτε και τα ονόματα των ίδιων των δημοσιογράφων, από την στιγμή που δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο από την προβολή των θεμάτων που ο ίδιος θέτει όταν το κάνει.
 
Οπότε, τα παράπονα του για έλλειψη ενημέρωσης σε όσους διοργανώνουν τις συνεδριάσεις και όχι σε όσους τις καλύπτουν δημοσιογραφικά.
 
Αναφορικά δε με την συγκεκριμένη παρουσίαση της μελέτης του Βερντέν  η παρούσα δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός θα μπορούσε αν ήθελε την μεγαλύτερη συμμετοχή να στείλει μερικές προσκλήσεις σε φορείς της περιοχής ή να πάρει καμιά δεκαριά τηλέφωνα σε πρώην Δημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ή προέδρους φορέων και συλλόγων.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.