in , , , ,

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ξεκίνησε την περιοδεία της από την Ιεράπετρα

Στον εορτασμό του πολιούχου και προστάτη της Ιεράπετρας, Αγίου Γεώργιου, παραβρέθηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, Σταύρου Αρναουτάκη» Γουλιδάκης Γιάννης και Δασκαλάκης Νίκος από την Ιεράπετρα, Γραφανάκης Στάθης και Κλώντζας Μανώλης από το Μεραμβέλλο και  Κριθαράκης Μανόλης και Τσιφετάκης Γιώργος από την Σητεία.

Οι υποψήφιοι προσκύνησαν και συνόδεψαν τα ιερά λείψανα και τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Γεωργίου, στην περιφορά και τη λιτάνευση τους στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Της Ιερής θείας λειτουργίας χοροστάτησε ο  σεβασμιότατος  μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Ευγένιος, με τη συμμετοχή του συνόλου των κληρικών της περιοχής. 
Ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου που συνδιοργάνωσε η Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.
Η Αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι αφού αντάλλαξαν ευχές με καταστηματάρχες, πολίτες και τοπικούς εκπροσώπους φορέων της περιοχής, επισκέφτηκαν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς.
Εν συνεχεία οι υποψήφιοι μετέβησαν στην Παχιά Άμμο και συζητήσανε τα θέμα της περιοχής με εκπροσώπους των φορέων και κατοίκους της περιοχής.  
 
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους στο Καβούσι όπου οι κάτοικοι και οι εκπρόσωποι  των φορέων εξέφρασαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό.