in , , , , , ,

«Η αγκαλιά μας … μια γέφυρα ουράνια!»….σας ευχαριστούμε.

Κάθε χρόνο, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκέμβρη – πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις σε επίπεδο δήμου.

Στην κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε φέτος 3/12/2016, στο κινηματοθέατρο Rex, συνεργάστηκαν το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, η Αθλητική Ομάδα «Λάττιος», το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου, η Ε.Θ.Ο.Α.Ν., το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, η Ένωση Γονέων & Φίλων Α.μεΑ. Επαρχίας Μεραμπέλλου, το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης – Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λασιθίου, ο Ξενώνας «Αγάπη», το Οικοτροφείο Αρετούσα – Ξένιος Ζευς και το Studio Χορού και Έκφρασης «Allegria», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.

Το φετινό μας σύνθημα: «Η αγκαλιά μας … μια γέφυρα ουράνια!», μια αγκαλιά που μπορεί να χωρέσει όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαρνέλλος εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Σύριζα Λασιθίου κ. Μανόλης Θραψανιώτης.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας: το ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ, το ΦΩΝΗ ΕΝ, το ΛΑΤΩ FM, την Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, την Εταιρεία ΖΟΕ και τα παιδικά ρούχα ΖΟΕ, το βιβλιοπωλείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, το κατάστημα ΒΙΔΑ, το VIVA COLOURS, τους ACTIVE FLOW (Αγκριθαράκη Στεφανία, Ψαρομιχαλάκη Μιχάλη, Ζωζωνάκη Γιώργο, Ρουτινέλλι Σαμπρίνα) και για την τεχνική υποστήριξη τον κ. Γιάννη Πάγκαλο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Α.μεΑ. Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας για τη συνεργασία, στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 5/12/2016, στην Ιεράπετρα. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε και η Σχολή Χορού «Fuente» της κ. Κατερίνας Παπαστεφανάκη.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που πάντα μας στηρίζετε και μας τιμάτε σε κάθε μας προσπάθεια, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή.

           

 

Ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης

 

Καναβάκης Σταύρος