in ,

Εύη Αδάμ και Νίκος Αναδιώτης στον διαγωνισμό Miss Κρήτη

Από το 1979 μέχρι και σήμερα, η παράδοση του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς συνεχίζεται, με στόχο την ανάδειξη της κρητικής γυναικείας ομορφιάς τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει κάθε χρόνο ένα μοναδικό θέαμα στην τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα τα Παγκρήτια Καλλιστεία να χαρακτηρίζονται από πολλούς ως ο κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας μας.

Φέτος, για 37η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία παραγωγής του διαγωνισμού Cretanart Productions, παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και υπόσχεται μια απόλυτη βραδιά λάμψης, ομορφιάς και θεάματος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη της Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Γιανγκ 2016 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο ιστορικό κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο κέντρο του Ηρακλείου και για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από την «ΚΡΗΤΗ TV».

Παρουσιαστές της μεγάλης αυτής βραδιάς θα είναι δύο δημοφιλή πρόσωπα από το χώρο του θεάματος: η Εύη Αδάμ και ο Νίκος Αναδιώτης!

Επίσης, για πρώτη φορά θα δοθεί στο κοινό η ευκαιρία να συμμετέχει ψηφίζοντας την αγαπημένη του φιναλίστ.

Οι προετοιμασίες λοιπόν για την ανάδειξη της ωραιότερης Κρητικοπούλας για το 2016 έχουν ξεκινήσει και το ταξίδι για το μεγάλο τελικό πλησιάζει!

Πηγή: neakriti.gr