in , , , ,

Εως τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου

Στα 10 πρώτα της χώρας με τις περισσότερες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων, μπαίνει φέτος το λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Η αύξηση αγγίζει το 25% σε σχέση με πέρυσι. Στο λιμάνι της πόλης φέτος θα δέσουν 67 πλοία.

Το πρώτο θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο στις αρχές Απριλίου, στη διάρκεια του οποίου έχουν προγραμματιστεί 5 προσεγγίσεις. Τα τελευταία 3 κρουαζιερόπλοια θα δέσουν το Νοέμβριο.

«Η αύξηση στις προσεγγίσεις στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου συμβαίνει όταν την ίδια περίοδο θα έχουμε μια συνολική μείωση στις προσεγγίσεις πανελλαδικά της τάξης του 11,20 %», μας είπε ο κ. Γιάννης Λεβέντης, που εκπροσωπεί το Εμπορικό Επιμελητήριο στον τομέα της κρουαζιέρας. Παράλληλα περισσότερα είναι και τα λιμάνια που εισήχθησαν στην αγορά της κρουαζιέρας.

Με βάση τα ως τώρα στοιχεία και φέτος τα πλοία θα παραμένουν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου αρκετές ώρες. Και το διάστημα αυτό θα μπορούν επιβάτες και πληρώματα να κινηθούν εντός πόλης και στα πέριξ, αλλά και θα μας δοθεί η ευκαιρία να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον τους και να φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
www.anatolh.com