in , , , , ,

"Εχουμε δύναμη σαν κλάδος μόνο αν είμαστε ενωμένοι", ακουσέ το.

Η συμμετοχή των μελών είναι το παν, τόνισε  ο πρόεδρος του συλλόγου των καφέ μπαρ και των εστιατορίων του Αγίου Νικολάου Γιώργος Νερατζούλης. 

Στην γενική συνέλευση της Παρασκευής που θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στις 3.30  το μεσημέρι το στοίχημα των μελών του νέου Δ.Σ είναι να συμμετάσχουν όχι μόνο όλοι όσοι βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΡΕΞ για την ψηφοφορία αλλά ακόμα περισσότεροι. 

«Πρέπει να δείξουμε ότι πραγματικά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε πράγματα για τον κλάδο μας. Μέσα από την επαφή μας, τον διάλογο και τις προτάσεις μας έχουμε να κάνουμε πολλά για τις επιχειρήσεις μας, την περιοχή μας και την τοπική οικονομία μας.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ. 

Ο ίδιος τόνισε πως μπορεί η περίοδος του τουρισμού φέτος να μην ήταν η αναμενόμενη όμως από τα δύσκολα ο κλάδος πρέπει να βγει  ενωμένος και πιο ισχυρός. «Κάναμε μια προσπάθεια ώστε να μην διαλύσει ο σύλλογος που είχε ιδρυθεί τόσα χρόνια πριν, θα ήταν άσχημο πραγματικά   ο κλάδος μας να μην έχει συλλογική εκπροσώπηση, κοινή θέση σε διάφορα ζητήματα και δυνατή φωνή. 

Τα θέματα που μας απασχολούν έχουν να κάνουν, πέρα από τα καθημερινά της λειτουργίας των καταστημάτων μας, και με αυτό της φορολογίας, της επιμήκυνσης του ωραρίου, του θέματος με τα δικαιώματα των μουσικών και όλα όσα απασχολούν τον κλάδο σε όλη την χώρα.

 Έχουμε χρέος σαν επαγγελματίες και ενημερωμένοι σωστά να είμαστε αλλά και κοινή στάση και θέση να έχουμε όλοι μαζί. Ακόμα τρέχουν και διάφορα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που και από εκεί μπορούμε να αντλήσουμε σπουδαία πράγματα τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους εργαζόμενους που απασχολούμε.» είπε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.


 Στην έκτατη συνέλευση της Παρασκευής στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και επαγγελματίες από τον ευρύτερο Δήμο του Αγίου Νικολάου από την στιγμή που το πρόγραμμα Καλλικράτης δίνει αυτή την δυνατότητα, θα ακουστούν όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, θα καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων του τόπου.

 «Τώρα πρέπει να αποδείξουμε σε όλους και πρώτα σε εμάς ότι η δυναμική μας και η ενότητα του χώρου μας είναι τα βασικά εκείνα στοιχεία που θα μας πάνε μερικά βήματα πιο πέρα.» είπε τέλος ο κ. Νερατζούλης ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος σε ότι αφορά την συμμετοχή στην συνέλευση της Παρασκευής. 

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλο τον Δήμο ξεπερνούν τα 600 οπότε είναι πολύ σημαντικό η εκπροσώπηση των μελών του συλλόγου να έχει τέτοια δυναμική που θα επιτρέψει να βγουν τα συμπεράσματα και να γίνουν οι προτάσεις που αντιπροσωπεύουν όλο τον κλάδο της περιοχής.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ