in

Ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου για την υποστήριξη

Με επιστολή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης ευχαριστεί τον  Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό για την άψογη υποστήριξη σας στη διοργάνωση του αγώνα AgiosOnSup 2017-HSSA.

Αναλυτικά η επιστολή

Αξιότιμε Κε Δήμαρχε ,

Με τη παρούσα επιστολή μου θελω να σας συγχαρώ προσωπικά εσάς ,αλλά και όλους τους συνεργάτες σας, για την άψογη υποστήριξη σας στη διοργάνωση του αγώνα AgiosOnSup 2017-HSSA.

Η Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης  ,πιστή στις αρχές της για την ανάπτυξη των αθλημάτων που καλλιεργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Surfing (ISA) ,θέλει να εκφράσει και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στο στενό σας συνεργάτη Μιχάλη Φαρσάρη για τη τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει, και για το τόπο σας αλλά και για το άθλημα του SUP.

Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια αυτή την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Δήμου σας και της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ.

Κλείνοντας δε μπορώ να μην ευχαριστήσω τους φιλόξενους κατοίκους σας  που πραγματικά μας υποδέχθηκαν με πολλή ζεστασιά και τη διάσημη πλέον κρητική φιλοξενία.

Με τιμή

Για την ΠΑΝ.Ε.ΟΣ.Κ

Ο Πρόεδρος

Χαρ.Σαββάκης