in , , ,

Επιδιορθώθηκαν οι φθορές στη ράμπα ανόδου του ΒΟΑΚ- Τελειώνει η ταλαιπωρία των οδηγών με προορισμό το Λασίθι

Το πρόβλημα που προέκυψε με τις σχάρες των αρμών της ράμπας προκάλεσε την άμεση παρέμβαση τόσο της Τροχαίας όσο και της Περιφέρειας, που έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης την ράμπα η οποία οδηγούσε προς Αγιο Νικόλαο αφού υπηρχε σοβαρός κίνδυνος για τους οδηγούς.

«Εμείς μόλις ειδοποιηθήκαμε και διαπιστώσαμε το πρόβλημα, δώσαμε εντολή να κλείσει η ράμπα για την κυκλοφορία και αμέσως το πρωί της Παρασκευής έγιναν οι παρεμβάσεις που έπρεπε.» τόνισε ο κ. Παπαδάκης που έδωσε εντολή στα συνεργεία της Περιφέρειας να πάνε αυθημερόν να αποκαταστήσουν τη βλάβη. «Είναι κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρό ζήτημα, αλλά νομίζω ότι μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε τα μπουλόνια που κρατάνε τις σχάρες. Υπήρχε πρόβλημα και στον πρώτο αρμό και στον δεύτερο» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης επισημαίνοντας ότι «δεν ήταν πρόβλημα που οφειλόταν στην κακοκαιρία, αλλά μάλλον στον χρόνο και στα βαριά οχήματα».

«Είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζουμε συχνά. Η ράμπα έχει φτιαχτεί εδώ και δέκα χρόνια και προέκυψε αυτή η φθορά. Περνάνε βαριά οχήματα από εκεί και γι’ αυτό έχουμε φθορές. Τώρα έτυχε να είναι στην άκρη αυτές οι σχάρες γι αυτό και κόψαμε την κυκλοφορία». Πάντως ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στη ράμπα αποκαθίσταται, καθώς χωρίς αυτή τη διέξοδο ήταν δύσκολο για τους οδηγούς που προέρχονταν από Μοίρες και ΠΑΓΝΗ να βγουν στην εθνική οδό.

creteplus.gr