in , , , , ,

Επίσκεψη Κουνενάκη στα έργα στην Τοπική Κοινότητα Βρουχά

Την εξέλιξη του έργου  «Αναβάθμιση υποδομών της Τοπικής Κοινότητας Βρουχά», επιθεώρησαν με επί τόπου επίσκεψη την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014,  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης


οι επιβλέποντες του έργου από τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου κα Πόπη Καραβασίλη και κ. Γιάννης Νικολαΐδης, ενώ παρόν ήταν και ο εργολάβος κ. Αντώνης Νίχλος.
Το έργο  έχει προϋπολογισμό 172.200€ και περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις που υποδείχτηκαν από το Τοπικό Συμβούλιο καθώς και την διαπλάτυνση του υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην περιοχή Πλακάκια προς Καλή Κερατιά, μήκους 550 μέτρων, ενώ η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από τα ανταποδοτικά τέλη του αιολικού πάρκου.
Τσιμεντοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο νεκροταφείο, στους δρόμους Βρουχά προς Μυρωνικήτα, Πλακάκια προς Μύλους, Άγιος Γεώργιος προς δεξαμενή ύδρευσης, Στέρνες προς Άκρες, Καμπάνες προς Λαδούσα, Χαλασά προς Μελίσα, Χαρκιά προς Χαρκάλι, Ξενογιάννη προς Παραλία, στο δρόμο προς Άμμο, στον παραλιακό δρόμο (αυλάκι Κέντης) καθώς και δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.
Άγιος Νικόλαος, 30-06-2014

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου