in , , , , ,

Ελάτε να μας θαυμάσετε

Με ένα εξαιρετικά ευρηματικό τρόπο, επέλεξε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς, να φέρει στην επικαιρότητα το θέμα που απασχολεί την τελευταία περίοδο την περιοχή και αφορά την ανάδειξη και την προβολή του Δικταίου Άντρου.

Ο κ. Μηλιαράς απευθύνει επιστολή – πρόσκληση στο νέο Υπουργό Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, προτρέποντας τον να επισκεφθεί μαζί με τους δύο πρωθυπουργούς την περιοχή και το Δικταίον Άντρο, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης των Συλλογών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, που θα γίνουν το Σάββατο στο Ηράκλειο παρουσία του Κινέζου πρωθυπουργού κ. Λι Κετσιάνγκ αλλά και του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.


«Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης των Συλλογών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, στις οποίες συμμετέχει και ο τόπος μου με σπουδαία ευρήματα από τον αρχαιολογικό χώρο του «Δικταίου Άντρου», μυθολογική γενέτειρα του Δία, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω εσάς και τους εξοχότατους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Κίνας, που θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του Μουσείου, να επισκεφτείτε, εάν το επιτρέπει ο χρόνος σας, το Δικταίον Άντρο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

www.anatolh.com