in , , ,

Εκλογές με …ταπεράκι.

Τον δικό τους «Γολγοθά» ανέβηκαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές της Κυριακής με πολλούς από αυτούς σε εκλογικά τμήματα του νομού να παραδώσουν το υλικό τους ακόμα και αργά το απόγευμα χθες.

Η διαδικασία ήταν εξοντωτική και πολύωρη με τους αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών να μένουν σε πολλές περιπτώσεις άυπνοι. 
Ακολουθεί η ασφυκτική πίεση στους εργαζόμενους του πρωτοδικείου στην Νεάπολη που θα πρέπει πολύ γρήγορα να επαληθευόσουν τα αποτελέσματα, να κάνουν τις διασταυρώσεις και να προετοιμάσουν το επόμενο επαναληπτικό γύρω και τις ευρωεκλογές να ετοιμάσουν. 
Οι χώροι των δικαστηρίων στη Νεάπολη έχουν γεμίσει κυριολεκτικά από σάκους ενώ αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια  στις εφορευτικής επιτροπές, οι οποίες είχαν απόλυες γεγονός που σήμαινε ότι  οι ίδιοι βρίσκονταν εκεί σε όλη την διάρκεια χωρίς να γίνονται βάρδιες μεταξύ τους  και στους δικαστικούς αντιπροσώπους που υπό αυτές τις συνθήκες εργάζονταν τόσες ώρες.

 Σε πολλές δε περιπτώσεις δεν πήγε ούτε καν φαγητό από τους Δήμους στα εκλογικά τμήματα ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΑΝΑΤΟΛΗ μόνο στον Δήμο Σητείας ο Δήμος είχε μεριμνήσει σχετικά με το φαγητό των εφορευτικών επιτροπών. 
Στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα δούλεψε το delivery και το ταπεράκι. Να σημειώσουμε ότι τα ίδια άτομα που ήταν στις εφορευτικές επιτροπές της Κυριακής θα βρίσκονται και την επόμενη Κυριακή για τον επαναληπτικό γύρο και τις ευρωεκλογές.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ