in

Είχε την κλεμμένη βάρκα στο χωράφι!

Καρπούς απέφεραν χθες βράδυ οι έρευνες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, τα στελέχη του οποίου κλήθηκαν να ερευνήσουν καταγγελίες για κλοπή ναυτιλιακού εξοπλισμού από το λιμανάκι των Γουρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι Λιμενικοί σε εκτεταμένους ελέγχους που έκαναν στο σημείο και μετά από αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν, κατέληξαν στα ίχνη υπόπτων ατόμων που όπως φαίνεται σχετίζονταν με τις κλοπές.

Σε κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν αρχικά στο σπίτι μίας 36χρονης η οποία διέμενε μαζί με έναν 34χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 φυσίγγια παλαιού τύπου.

Το καλό όμως για τους Λιμενικούς, ήρθε όταν πήγαν στο χωράφι ενός 63χρονου. Εκεί, μέσα σε ένα ξύλινο παράπηγμα, εντόπισαν μία βάρκα χωρίς μηχανή και φυσικά χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία. Ο ίδιος όμως άνδρας είχε – όπως λένε οι πληροφορίες – είχε μία ακόμη βάρκα στο λιμανάκι των Μαλίων όπου εκεί είχε τοποθετήσει κάποια από τα κλοπιμαία (μπαλόνια από δύο σκάφη) ενώ η βάρκα αυτή, δεν είχε πάνω τη μηχανή, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από τις Λιμενικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που κατείχε τη βάρκα στο λιμανάκι των Μαλίων και στου οποίου το χωράφι βρέθηκε η δεύτερη, κρατείται, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για αποδοχή κλεμμένων προϊόντων, ενώ η 36χρονη η οποία είναι κόρη του καθώς και ο 33χρονος, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, το Γραφείο Ασφαλειας του ΚΛΗ εξετάζει κι άλλα ενδεχόμενα τα οποία μπορεί να προκύψουν στην συνέχεια.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr