in

Δυο μαθήτριες από τον Άγιο Νικόλαο νικήτριες στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Europe Direct Crete της Περιφέρειας Κρήτης! [PICS]

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, στα πλαίσια επικοινωνίας των πρωτοβουλιών της Ε.Ε.  υπέρ της απασχόλησης, της ανάπτυξης και των επενδύσεων, έπειτα από την εξέταση των φωτογραφιών των συμμετεχόντων από οριζόμενη κριτική επιτροπή, ανακοινώνει ότι οι φωτογραφίες που θα λάβουν το 1ο & 2ο βραβείο είναι της Σπάρταλη Δήμητρας από το 1ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου Λασιθίου (τάξη Β΄), τόπος λήψης φωτογραφίας: Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου και της Κόλλια-Κλώντζα Ιωάννας από το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου Λασιθίου (τάξη Α΄), τόπος λήψης φωτογραφίας: περιοχή Σταυρός, Άγιος Νικόλαος.

Οι νικήτριες  θα λάβουν για έπαθλο μία φωτογραφική μηχανή η κάθε μία – όπως και η νικήτρια του βραβείου κοινού που θα λάβει ένα tablet – σε οριζόμενη τελετή απονομής , η οποία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από το Europe Direct Crete.
Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλες και όλους του συμμετέχοντες του διαγωνισμού, στους οποίους και θα απονείμει ένα αναμνηστικό δώρο-έκπληξη.