in , , ,

«Δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής για μαθητές Α/θμιας Εκπαίδευσης».

Ο Σύλλογος “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, και ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.) σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, οργανώνουν δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίου Νικολάου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Διατροφής και Άθλησης.
Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός, οφθαλμιατρικός, οδοντιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος με μια επίσκεψη σε κινητό πολυϊατρείο και κινητή οδοντιατρική μονάδα.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Τετάρτη 13 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 (και το Σαββατοκύριακο), κατά τις ώρες 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ. και 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. , στο χώρο της «ΜΑΡΙΝΑΣ» Αγίου Νικολάου .

Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα κηδεμόνα, και να φέρουν το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας και σε περίπτωση που το παιδί συνοδεύεται από τρίτο την ειδική υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη .

Μετά την εξέταση παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και να λαμβάνουν οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Ο Σύλλογος «Το χαμόγελο του Παιδιού», για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούμε να το δηλώσουν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (ΟΚΥΔΑΝ) στον 1ο όροφο του κτιρίου «Μιραμπέλλο» και στο τηλέφωνο 2841086101 εργάσιμες μέρες και ώρες προκειμένου να κλείσουν απογευματινό ραντεβού .

Με τιμή Ο Πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ

Αικατερινάκης Εμμανουήλ