in

Διαρροή του Galaxy S8 DeX Station με ενεργό σύστημα ψύξης

Τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8 έχουν ήδη διαρρεύσει στο Διαδίκτυο ενώ άλλα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη Bixby, έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια τη Samsung.

Φυσικό είναι πλέον το ενδιαφέρον να στρέφεται προς τα συνοδευτικά αξεσουάρ της επόμενης ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας και ιδιαίτερα του DeX που θα μετατρέπει το smartphone σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Το DeX Station, του οποίου η εικόνα ήδη διέρρευσε, φαίνεται να διαθέτει και ενσωματωμένο ανεμιστήρα για να κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία του Galaxy S8.

Το dock φαίνεται να διαθέτει υποδοχή USB-C μέσω της οποίας θα συνδέεται η συσκευή αλλά και θα φορτίζει η μπαταρία της. Επιπλέον, διακρίνεται ξεκάθαρα και ο μίνι ανεμιστήρας. Από προηγούμενες διαρροές έχει επίσης γίνει γνωστό ότι το DeX Station θα επιτρέπει τη σύνδεση με οθόνες ανάλυσης έως και 4K αλλά και πρόσθετων περιφερειακών συσκευών.

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, θα υπάρχει επίσης μία υποδοχή HDMI, δύο υποδοχές USB 2.0 και μία υποδοχή Ethernet. Η τιμή του DeX Station φαίνεται να είναι τα 149,99 ευρώ. Επιβεβαίωση ή διάψευση της διαρροής θα έχουμε σίγουρα στις 29 Μαρτίου, οπότε και θα παρουσιαστούν επίσημα τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.

pestaola.gr