in

Δεν κατέθεσαν στεφάνι, ο Δήμαρχος, οι πρόεδροι του εργατικού κέντρου, του επιμελητηρίου ούτε και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ [VIDEO]

Δεν κατέθεσαν στεφάνι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017  τόσο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Μανόλης Πεπόνης, του Εμπορικού επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γιώργος Πάγκαλος λόγω του γεγονότος ότι κλήθηκαν να καταθέσουν στεφάνι οι μεν τρεις πρώτοι σε σειρά που οι ίδιοι εκτιμούν ότι θίγει τον ρόλο τους ενώ ο τέταρτος δεν εκφωνήθηκε καν το κόμμα του.

Οι εκπρόσωποι θεωρούν ότι θα έπρεπε να προηγηθούν άλλων φορέων που δεν έχουν τόσο ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου.   “Δεν είναι θέμα που θα πρέπει να του δώσουμε έμφαση, μιας και έχουμε πολλά άλλα πιο σοβαρά, όμως καλό θα ήταν να το διορθώναμε.” σχολιάστηκε.

Το fonien.gr μίλησε με τον υπεύθυνο τελετάρχη της τελετής την ευθύνη της οποίας έχει για τις έδρες των πρωτευουσών του νομού η εκάστοτε Π.Ε. Το θέμα με την σειρά στις εθνικές εορτές έχει αποφασιστεί με το προεδρικό διάταγμα 1486 του 2006 το οποίο με σαφήνεια ορίζει την σειρά όλων όσων καταθέτουν στεφάνι και το πρωτόκολλο αυτό δεν μπορεί να παραβιαστεί. Σε ότι δε αφορά τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ  δεν υπήρξε ενημέρωση, όπως κάθε φορά συμβαίνει την παρουσία του στον χώρο της εκδήλωσης.

 

Μετά δε το τέλος της τελετής τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου όσο και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κατέθεσαν στεφάνι

Η κατάθεση στεφάνων από Μανόλη Πεπόνη και Γιώργο Πάγκαλο μετά το τέλος της εκδήλωσης

fonien.gr - Η κατάθεση στεφάνων από Μανόλη Πεπόνη και Γιώργο Πάγκαλο (25-3-2017)

Η κατάθεση στεφάνων

fonien.gr - Κατάθεση στεφάνων στον Άγιο Νικόλαο (25-3-2017)