in , ,

Δεν είχε “αφήσει” αυτοκίνητο για συτοκίνητο ένας 41χρονος!

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ένας 41χρονος από την Τυνησία κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, ο 41χρονος αφαίρεσε από  αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 24χρονου, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Από την έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον φετινό Αύγουστο έως και  την 15.11.2016, είχε διαπράξει συνολικά δεκαεννέα κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (ραδιο-cd και ηχεία) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.