in

“Δεν είμαστε μόνο για σουβλάκια και λαμπαδάκια” Γονείς εν δράση στο 3ο νηπιαγωγείο Αγ. Νικολάου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν είναι μόνο για σουβλάκια και λαμπαδάκια οπως εχουν σχολιάσει κάποιοι κατα καιρούς άσχετο αν χρειάζονται και αυτά! Ευχαριστουμε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε πράγματα για το σχολείο μας είτε με ημερολόγια είτε με λαχειοφόρους είτε με λαμπαδάκια.
Ευχαριστούμε ολα τα κορίτσια και τα αγόρια που βοήθησαν να γίνει αυτό που ονειρευόμασταν για τα παιδια μας.
Τον αντιδήμαρχο Μασσάρο Σπύρο που μας έστειλε ανθρώπους για να ασπρίσουν τα πεζούλια μας έτσι ώστε να ομορφύνει το προαύλιο μας.
Τον Βουκικλάρη Μιχάλη για την κοπριά και την Εμμανουέλα Παπαδούλη που μας έφερε χώμα προσφορά του μπαμπά της.
Την Sophia-giorgos Zervalakis που είναι στο πλευρό μας πάντα!
 Τον  Ioannis Bourboulis και την Despina Mayroidi για τις καλλιτεχνικές πινελιές! Την Gioulh Loukakh που είναι μεσα σε όλα! Την Μαρίνα Νικάκη και  την Χριστίνα Βασιλειου Βιδακη που βοήθησαν να φτιαχτούν και να βαφτούν τα λάστιχα, την Evi Davidaki την  Ελιαννα Κουτουλακη, την  Σουζανα Τέγου για την βοήθεια στο φύτεμα των λουλουδιών.
Τη μητέρα βεβαίως βεβαίως για τα λουλούδια! Το κατάστημα ζωοτροφών Κωστη Πάγκαλου, το φυτώριο Φυτοπυγή, το φυτώριο Welcoming Garden Σκουλούδη τo Καταστημα Αγροτικων εφοδίων Νικος Σιγανός Τα χρώματα Τσαγκαράκης  και τα καταστήματα ελαστικών  Γιώργος Χαρούλης Τροχός και  Γιώργος Πρινιωτάκης Γιώργος Speed.  Ελπίζουμε να μην ξέχασαμε κανένα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
 Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάο