in , , , , , , ,

Δήλωση Καρατσή, "ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ"

Παρά τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα των ανθυποψηφίων με μεθοδολογία παρακράτους,την ωμή παρέμβαση Βουλευτών και μεγαλοξενοδόχων καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο μας,με νέα στελέχη,με έμπειρα στελέχη,άνδρες και γυναίκες που μοναδικό τους κίνητρο ειναι η αγάπη τους για αυτό το τόπο,με ενα και μοναδικό στόχο για ένα καλύτερο Δημο για μια καλύτερη ζωή,για μας,τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.


Δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε κανένα σε όποιο μετερίζι και αν ανήκει,να ορίζει απο μόνος του ποιός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου.


Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα των υποψηφίων ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός.


Τους καλούμε να επιλέξουν ανθρώπους με ανεξάρτητη κρίση και όχι ανθρώπους δεκανίκια άλλων.


Τους καλούμε όλους σε ένα τίμιο αγώνα με κανόνες ηθικής,αξιοπρέπειας στη πράξη και οχι για το θεαθήναι.


Είναι τώρα η ώρα για μια πραγματικά ανεξάρτητη,ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση μακρυά απο κομματισμούς,προσωπικά συμφέροντα,και με ενα μοναδικό στόχο το Δημόσιο συμφέρον και το αύριο αυτού του τόπου,και των ανθρώπων του.


Με σεβασμό στην κάθε διαφορετική άποψη και εκτίμηση σε κάθε πολίτη ξεχωριστά σας προσκαλούμε σε αυτό το ταξίδι μέχρι την 18 Μαίου.


Εσεις οι πολίτες έχετε την τιμή αλλα και την ευθύνη να επιλέξετε αυτούς που θα οδηγήσουν το τόπο στην επόμενη μέρα.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση


Υποψηφιος Δήμαρχος
Πανίκος Κ.Καρατσής