in ,

Γιώργος Γουναλάκης, καλύτερος Δήμος καλύτερη ζωή.

 

 

Περιγραφή: Περιγραφή: Gounalakis George
ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός
Πολυτεχνικής Σχολής
Πανεπιστημίου Πατρών
·         Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1966 και διαμένω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο από το έτος 1970.
·         Πραγματοποίησα τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο διατελώντας Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και στην συνέχεια συνέχισα τον κύκλο σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών , συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών , έχοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση.
·         Αποφοίτησα από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας το έτος 1991 και στην συνέχεια το έτος 1992 εγκαταστάθηκα στον Άγιο Νικόλαο ,όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως σήμερα.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
·         Το έτος 1998 αποκτώ μετοχικό μερίδιο στην νεοσύστατη τότε εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ της οποίας παραμένω μέτοχος ως σήμερα , έχοντας την ευθύνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καθώς και του τμήματος Διοίκησης Έργων.
  • Τα πέντε τελευταία χρόνια ειδικεύομαι στην Διοίκηση Τεχνικών Έργων , έχοντας καταφέρει να δημιουργήσω ένα πρότυπο σύστημα Διοίκησης αυτών με προγράμματα και έντυπα δικής μου έμπνευσης .
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
·         Έχω διατελέσει τεχνικός σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου κατά την περίοδο σχεδιασμού του έργου.
·         Τα έτη 2008 , 2011 , 2012 και 2013 είχα υπό την επίβλεψη μου τα έργα τα οποία βραβεύτηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς στο Λονδίνο και την Μόσχα για λογαριασμό της εταιρείας ΕΥΡΩΠΛΑΝ και αφορούσαν μελέτη και επίβλεψη εξοχικών – παραθεριστικών κατοικιών.
·         Από το έτος 2008 συμμετέχω σε ημερίδες με στόχο την παραθεριστική κατοικία σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε πολλές εξ αυτών είμαι ομιλητής με θέμα «Προοπτική ανάπτυξης της παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα – Νομικό καθεστώς που την διέπει».
  • Έχω εκπονήσει πλήθος Στατικών Μελετών Κοινών και Ειδικών Κτιριακών Έργων.
ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
·         Την περίοδο 2000 – 2002 ήμουν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου και στην συνέχεια από τον Μάρτιο 2003 έως και τον Ιούλιο 2004 διατέλεσα Πρόεδρος του τότε Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.
·         Την περίοδο Ιούλιος 2001 έως και Μάιος 2004 διατέλεσα Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε.-Τ.Α.Κ. ενώ την περίοδο Μάιος 2004 έως και Μάρτιος 2007 διατέλεσα μέλος αυτής. Επίσης την περίοδο ετών 2004 έως  και 2006 διατέλεσα μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. / Τ.Α.Κ.
·         Την περίοδο 2004 – 2006 διετέλεσα μέλος Σ.Χ.Ο.Π. Λασιθίου ως τακτικό μέλος εκπροσωπώντας το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
·         Από τον Ιανουάριο έτους 2011 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος  , στον Καλλικράτειο Δήμο Αγίου Νικολάου , με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
·         Είμαι παντρεμένος με την Μαθηματικό κ. Βαγιανή Σκούμπρου με την οποία έχω αποκτήσει δύο γιούς , τον Γιάννη και τον Μιχάλη.
·         Χόμπι μου είναι το μπάσκετ , η μουσική και η ενασχόληση με τα κοινά.

 www.europlan.gr