in

Για το περιβάλλον, για τον τόπο συμμετέχουμε όλοι.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece 2017», η οποία πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται πανελληνίως για έκτη συνεχή χρονιά και έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς. Στόχος είναι την Κυριακή 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα να κινηθεί σε ρυθμούς εθελοντισμού!!!!! Μέσα σε μία μέρα πλήθος εθελοντών θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε περισσότερα από 1.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας δράσεις εθελοντικού καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης με βασική επιδίωξη την εμπέδωση των στόχων του εθελοντισμού, της συνεργασίας, της υπεύθυνης στάσης και συμπεριφοράς προς τους συνανθρώπους και το φυσικό περιβάλλον.

Η δράση του «Let’s Do it Greece» είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από νέα παιδιά προερχόμενα από περιβαλλοντικές ομάδες σχολείων με βασικό στόχο, να προβληθεί το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Με σκοπό τον συντονισμό  κοινών δράσεων στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Let’s Do it Greece 2017» με σκοπό την στήριξη της μεγάλης και πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντικής προσπάθειας.

Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον τόπο μας, να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή εκστρατεία και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Δηλώσεις συμμετοχής

– Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εθελοντική αυτή καμπάνια, ως φορέας ή ως πολίτης, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «Let’s do it  Greece»,  www.letsdoitgreece.org.

– Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις που θα οργανώσει ο Δήμος, αλλά και  να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2841089931.

 

Συντονιστική συνάντηση

Επίσης ενημερώνουμε ότι θα υλοποιηθεί συντονιστική συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στον τρίτο όροφο του κινηματοθέατρου «Ρεξ» με στόχο την καλύτερη οργάνωση των εξορμήσεών μας.

Σας καλούμε να μοιραστούμε μαζί αυτό το κοινό εθελοντικό όραμα και να κάνουμε την χώρα μας και το Δήμο Αγίου Νικολάου να ξεχωρίσουν!!!!!!!!!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Σπύρος Μασσάρος