in , ,

Για το γαμώτο Δήμαρχε…

Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα οι ευχαριστήριες επιστολές των τριών από τους τέσσερις Δημάρχους του νομού που αποχωρούν, κ.κ Μηλιαρά, Κουνενάκη, και Αναστασάκη. 
Σε αυτές τους επιστολές οι κ.κ Μηλιαράς και Αναστασάκης σε ξεχωριστές παραγράφους ευχαριστούν ξεχωριστά τα τοπικά ΜΜΕ για τις προσπάθειες τους να αναδείξουν και όχι μόνο τοπικά θέματα.


Μηλιαράς “Στη μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων, οφείλω να δηλώσω και να ευχαριστήσω θερμά, τα ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και τους εκπροσώπους τους, για τον ιδιαίτερο και καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν στην ανάδειξη και επίλυση σοβαρών προβλημάτων του τόπου μου και ιδιαίτερα της μεγάλης προσπάθειας που έκανα για εξωστρέφεια και ανάδειξη του Οροπεδίου Λασιθίου ως τόπου που αξίζει να ζήσει κάθε κρητικός και κάθε επισκέπτης του νησιού από κοντά.”



Αναστασάκης “Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ που ανέδειξαν τα θέματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και το έργο που επιτελέσαμε ως Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα ποικίλα προβλήματα που ανέκυψαν κατά τη δημοτική μας θητεία.”



Κουνενενάκης “………………………………….”

Δεν ήμουν παρόν στην συν τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο απερχόμενος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ο οποίος ίσως στους συναδέλφους που ήταν παρόντες είπε και ένα ευχαριστώ, κάτι που σε όλα αυτά τα χρόνια που μπαινοβγαίναμε στο γραφείο του ουδέποτε δεν ακούσαμε, δεν γνωρίζω εάν το έκανε προσωπικά στον κάθε ένα και εγώ μόνο δεν είχα την τύχη να το ακούσω,  ενώ ακόμα και σε ευχαριστήρια του σε πολλές εκδηλώσεις ή αναφορές σπάνια τιμούσε με ένα καλό λόγο τα τοπικά ΜΜΕ από τα οποία εδώ που τα λέμε δεν θα πρέπει να έχει κανε΄να παράπονο. 

Ίσως θεωρεί δεδομένη την παρουσία μας, την στάση και την εργασία μας, όμως ας μη μιλήσουμε από τώρα που ακόμα είναι νωρίς για το τι θεωρούμε εμείς δεδομένο από ένα Δήμαρχο. 

Ευχαρίστησε σήμερα όλους όσους συνέβαλαν στο έργο της Δημοτικής αρχής χωρίς να πει καν ένα ευχαριστώ σε όλους όσους θα μεταδώσουν με κάθε τρόπο αυτό το ευχαριστώ του.


Σίγουρα πάντως την καλή επαφή με όλους εμάς τους Δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ ο κ. Κουνενάκης την είχε, και σπάνια δεν απαντούσε σε κλήσεις μας για ερωτήσεις ή διευκρινήσεις ενώ ακόμα και οι συνεργάτες στο γραφείο του, γραμματεία και εργαζόμενοι στο γραφείο τύπου του έκαναν το ίδιο. 

Σαφώς η εργασία ενός δημοσιογράφου δεν γίνεται για να ακούσει ευχαριστώ από κανένα, η ικανοποίηση του καθενός από τον κλάδο μας βρίσκεται στην εμπιστοσύνη των απλών και καθημερινών αναγνωστών, ακροατών και τηλεθεατών.

Όμως έτσι για το γαμώτο ένα ευχαριστώ ποτέ δεν πάει χαμένο Δήμαρχε.

ΘΑΝΟΣ Κ.