in , , , , , , ,

Γιάννης Κοκκίνης για αποτέλεσμα εκλογών.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική μάχη που ανέδειξε τον Αντώνη Ζερβό ως Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, θέλω να συγχαρώ όλους όσους εξελέγησαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Για την επανεκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου μας που για τρίτη, συνεχή φορά με τιμούν με την ψήφο τους, εμπιστευόμενοι το πρόσωπό μου για την εκπροσώπησή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και για την επόμενη πενταετία. 

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, για την αγάπη και την κατανόηση και για το χρόνο που δανείζομαι από αγαπημένα πρόσωπα και καταθέτω στις κοινές υποθέσεις της κοινωνίας μας.  

Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη τους, αποτελεί την καλλίτερη απάντηση σε εκείνους, τους ελάχιστους, που επιχείρησαν προεκλογικά να με διαβάλουν, με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε συγκεκριμένος συνδυασμός , στην ιστοσελίδα του. 

Αν και υπήρξαν πρώην «συνοδοιπόροι» στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν τους κρατώ κακία. 

Εξ άλλου, η ψήφος του Μεραμπελιωτών τους τοποθέτησε στη θέση που τους αξίζει και η κρίση των δημοτών αποτελεί αμετάκλητη απόφαση για τη στάση, τη συμπεριφορά, το ύφος και το ήθος των συγκεκριμένων προσώπων.


Ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην πόλη» έφερε μια νέα, ολοκληρωμένη πρόταση, την οποία υποστήριξε με θέρμη κατά την προεκλογική περίοδο, κρατώντας χαμηλούς τόνους στις άναρθρες κραυγές και στα χτυπήματα κάτω από τη μέση, κάποιων άλλων συνδυασμών. 

Οι δημότες μας επέλεξαν αλλαγή στα δημοτικά πράγματα και απαλλαγή από πρόσωπα κουρασμένα, που κούρασαν, με την αδυναμία τους να αναμετρηθούν με τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, την αδυναμία τους να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα του τόπου.


Έχοντας συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης, της επανεκλογής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ελπίζω να φανώ αντάξιος. 

Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω, με τον ίδιο ζήλο και την αγάπη προς τους ανθρώπους και τον τόπο. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ