in , , ,

Βράβευση στην ομάδα του παιδικού φεστιβάλ

Πέντε χρόνια συμπλήρωσε φέτος η διοργάνωση του Παιδικού Φεστιβάλ στον Άγιο Νικόλαο. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της πενταετίας και λόγω της ολοκλήρωσης της δημοτικής περιόδου, μέσα στην οποία, ουσιαστικά, παρουσιάστηκε και καθιερώθηκε ως διοργάνωση, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, με εισήγηση της Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Μαρίας Κωστάκη, τίμησε χθες την οργανωτική επιτροπή του Παιδικού Φεστιβάλ, με αναμνηστικό δίπλωμα και ένα βιβλίο.

Τα διπλώματα απένειμε ο Δήμαρχος στη Λίζα Χρυσικοπούλου, στη Μαρία Πιτίδου, στην Ελένη Ανδρουλάκη, στη Ρίτσα Χατζημιχαήλ και στην Άννα Μουνδράκη, ευχαριστώντας τις για την πρωτοβουλία και την πενταετή προσφορά τους, επισημαίνοντας ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ σημαντικό.

«Tο Παιδικό Φεστιβάλ αποδείχθηκε ένας θεσμός με αξία και προσφορά και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι αυτό που ξεκίνησε ως ιδέα πριν από πέντε χρόνια, έχει και συνέπεια και συνέχεια, πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Χρειάζεται πολλή δουλειά, πολλή φαντασία και ποικίλες δράσεις ως διοργάνωση. Ιδιαίτερα δε στις εποχές που ζούμε, αυτή η ανιδιοτελής προσφορά και η συμμετοχή σας είναι πολύτιμες. 

Ίσως δε είναι και δείγμα ενός δρόμου για να ξεφύγουμε από την κακομοιριά και την παρακμή, που βιώνουμε σήμερα. Η προσφορά στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας είναι πολύτιμη, αφού μέσα από τις δράσεις του Παιδικού Φεστιβάλ, ανακαλύπτουν κάθε χρόνο και κάτι διαφορετικό.

 Με τον τρόπο οργάνωσης και δουλειάς του φεστιβάλ, εμπλουτίσατε παράλληλα το χώρο μας, σε επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, προβάλλοντας ένα μοντέλο δημιουργικής συμμετοχής στα κοινά», είπε ο δήμαρχος, προτρέποντας τα μέλη της επιτροπής να συνεχίσουν να κάνουν ό,τι έκαναν την πενταετία αυτή.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ