in , , , ,

Απόκριες στην Λατσίδα με κέφι και δωρεάν καλούδια.

Τις δικές τους εκδηλώσεις διοργάνωσαν τις προηγούμενες μέρες τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Λατσίδας που δείχνουν μια τάση συνεχούς δραστηριοποίησης καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μετά τις επιτυχημένες τους εκδηλώσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επανήλθαν με αποκριάτικη γιορτή το Σάββατο στο παλιό Δημοτικό σχολείο αλλά και με την γιορτή για τα κούλουμα ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας στους Αγίους Σαράντα λίγο έξω από το χωριό. 
«Οι κάτοικοι της περιοχής δείχνουν να περνούν καλά σε όλες μας τις εκδηλώσεις οπότε και εμείς δεν το βάζουμε κάτω και με διάθεση για την καλύτερη ψυχολογία όλων συνεχίζουμε. Αν βλέπουμε τους νέους ανθρώπους και τα μικρά παιδιά να περνούν καλά τότε παρασυρόμαστε και εμείς οι πιο μεγάλοι και έτσι όλοι μαζί ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. 
Το παν είναι να είμαστε δεμένοι σαν κοινωνία και αυτό ευτυχώς μέσα από τις δράσεις του συλλόγου γίνεται πράξη.» σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Δ.Σ  Σπύρος Συλλιγάρδος ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους βοηθούν έμπρακτα στις διοργανώσεις και όλους τους συχωριανούς  και όχι μόνο που λένε ναι στις δράσεις του συλλόγου, οι οποίες προσφέρουν σχεδόν τα πάντα δωρεάν σε όλους.
ΘΑΝΟΣ Κ.