in ,

Απραξία για το 2ήμερο του 15αύγουστου στη Νεάπολη

Αν και οι διαδικασίες και οι συναντήσεις ξεκίνησαν νωρίς , με το κλίμα να είναι καλό σύμφωνα με όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές η πάροδος του χρόνου δείχνει ότι δεν ε΄χει γίνει τίποτα. Το βάρος των ευθυνών πέφτει στις πλάτες των επαγγελματιών της πλατείας που δεν δείχνουν να τα βρίσκουν μεταξύ τους ενώ ο χρόνος περνά σε βάρος της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε ότι οι ίδιοι είχαν αναλάβει την ευθύνη να βρουν τα συγκροτήματα για τις δύο βραδιές. Έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα όμως, οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει με τον χρόνο που περνά να μην είναι καλός σύμμαχος καθώς στο τέλος δεν θα βρεθεί κάποιο απο τα δυνατά ονόματα για να παίξει στο γλέντι της Παναγίας.
“Δεν έρχονται όλοι και οι λίγοι δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη αυτή” το σχόλιο επαγγελματία, “δεν συμφωνούμε και με το ζόρι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι” το σχόλιο άλλου “Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε λίγες μέρες πριν” ο σχολιασμός τρίτου.
 
Απο την μεριά  τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης είπαν ότι ανησυχούν επίσης διότι βλέπουν ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και άμεσα θα καλέσουν μια συνάντηση ώστε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία  όσο ακόμα είναι νωρίς.