in , , , , ,

Απαντήσεις ζήτησε ο Δημήτρης Κουνενάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία

Απαντήσεις ζήτησε στα όσα αναφέρονται τον τελειταίο καιρό, στην τελική ομιλία του, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης και κάλεσε τον Αντώνη Ζερβό να  στην απαντήσει στα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

 Μεταξύ άλλων ο κ. Κουνενάκης ανέφερε: «Η εκλογική περίοδος ήταν  ήρεμη  δεδομένου ότι και το περιβάλλον  δεν επιτρέπει αντιπαραθέσεις παλαιού τύπου.
Βεβαίως υπάρχει πληθωρισμός υποσχέσεων και πολλοί αγνοούν την οικονομική κατάσταση που ζούμε.

Δυστυχώς ορισμένοι χαϊδεύουν τοπικισμούς και παλαιές αντιπαραθέσεις. Αλλωστε έχουν  υπηρετήσει και οι ίδιοι με συνέπεια λαϊκισμούς παλαιών εποχών.
Εντύπωση  βεβαίως μας προκάλεσαν  και οι αναφορές του κ.Ζερβού σε ορισμένα θέματα τα οποία δεν τόλμησε να θέσει στις συζητήσεις που είχαμε στα ΜΜΕ.
Δεν είναι μόνο ότι πολλά εξ αυτών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ή  γίνεται ανάγνωση με τρόπο που αλλοιώνει την αλήθεια. Αλλά ότι ο κ. Ζερβός θεωρεί ότι με τον τρόπο που διοίκησε αυτός, με τον τρόπο που διαχειρίσθηκε τότε τον Δήμο συμπεριφέρονται και  οι άλλοι.

Προφανώς  τον καθρέπτη κοίταζε όταν έγραφε αυτά.
Αλλωστε ας μην ξεχνά ο κ.Ζερβός ότι ήρκεσε μια θητεία για να ενωθεί όλη η κοινωνία και όλοι οι πολιτικοί φορείς  απέναντί του για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πολιτική του, τη διοίκησή του, την τακτική  του και όσα δημιούργησε στην μικρή μας κοινωνία τότε.
Θυμίζω ακόμα ότι εκκρεμούν απαντήσεις σε δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόσφατα  και αφορούν την τότε θητεία του που εμείς  γνωρίζουμε πολύ καλά.
Το απλούστερο όλων θα  ήταν να τοποθετηθεί σ΄αυτή τη φάση για να ξέρουμε και εμείς τι άλλαξε  άραγε και διεκδικεί ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας.
Είμαστε μάρτυρες επίσης το τελευταίο διάστημα των παρεμβάσεων ορισμένων παραγόντων  έξω από το Μεραμπέλλο οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν λύσεις αποτυχημένες στον τόπο μας.
Τους καλώ να σταματήσουν  να παρεμβαίνουν στην δημόσια ζωή μας ».
Γραφείο Τύπου