in

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έβαλαν κορίτσια του βόλεϊ σε ξενοδοχείο…ημιδιαμονής!

Oι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων «επιτίθενται» στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς λόγω της κάκιστης, όπως αναφέρουν, φιλοξενίας που έτυχαν, εκφράζοντας τα φριχτά τους παράπονα για το ξενοδοχείο που αναγκάστηκαν να καταλύσουν.

Ο Άρης, τελικά, αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μεταφέρθηκε σε άλλο.

Αναλυτικά τα όσα γράφονται στην ανακοίνωση και δείτε στη media gallery τις σχετικές φωτογραφίες:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΑΡΗ – ΑΣ ΕΛΠΙΣ

Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.
Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας «άλλης χροιάς» και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους.
Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.
Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο «βωμό» του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, «έχασε» ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειεςμας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ.
Και όπως λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα»
*Τα σωματεία*
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ»
sdna.gr