in

Αντιμέτωπη με πρόστιμο 60.000 ευρώ γυναίκα που πέταξε γατάκια σε κάδο!

Σοκ προκάλεσε στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα η απόπειρα μιας γυναίκα να θανατώσει δυο μικρά γατάκια κλείνοντάς τα μέσα σε μια νάιλον σακούλα από σούπερ μάρκετ και να πετάει σε έναν κάδο απορριμμάτων για να τα «αλέσει» η μηχανή του απορριμματοφόρου!
Tο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά ευτυχώς το αντιλήφθηκε ένας περαστικός ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν την απάνθρωπη δράστιδα, την συνέλαβαν και της επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Παράλληλα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα θανάτωσης ζώων, αδίκημα που επιφέρει ποινή φυλάκισης αλλά και χρηματική ποινή ως 30.000 ευρώ ανά ζώο.
Οι άνδρες του Β΄ αστυνομικού τμήματος της Πάτρας συνεχίζουν την προανάκριση και εξετάζουν αν η ίδια γυναίκα ήταν αυτή που είχε πετάξει και άλλο ένα γατάκι σε κάδο απορριμμάτων, πριν από περίπου δέκα ημέρες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην ίδια περιοχή κατοικεί και ένας άνδρας που πρόκειται να δικαστεί τον Σεπτέμβριο για θανάτωση αδέσποτου!
sdna.gr