in ,

Ανατροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μεγάλη ανατροπή από την οικογένεια Γιακουμάκη μετά τις αποκαλύψεις του ιδιώτη ερευνητή από τα Ιωάννινα, Κώστα Σπύρου, ο οποίος υποστήριξε ότι δολοφόνοι φέρεται να χτύπησαν με σιδερόβεργα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, και έπειτα να τον παράτησαν νεκρό στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

Μάλιστα ο ερευνητής ισχυριζόταν ότι δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση. Η οικογένεια ωστόσο μέσω του δικηγόρου της διεμήνυσε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον κ. Σπύρου.

 

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, ανέφερε εκ μέρους τους, ότι ιδιωτικός ερευνητής για λογαριασμό της οικογένειας Γιακουμάκη είναι ο κ. Γεώργιος Τσούκαλης.

Ο συγκεκριμένος κύριος (σ.σ. Κώστας Σπύρου”), δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια και τα μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος που είναι οι μόνοι που μπορούν να ζητήσουν τις υπηρεσίες ιδιωτικού ερευνητή, ως πολιτική αγωγή.

Παράλληλα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη δηλώνει πικραμένη και απογοητευμένη από τις καθυστερήσεις στην ανάκριση και την εκδίκαση της κύριας υπόθεσης και σε καμία περίπτωση, όπως σημειώνει δεν έχει κάποια σχέση με τις αναφορές του ιδιώτη ερευνητή από τα Ιωάννινα, Κώστα Σπύρου.

 

πηγη neakriti.gr