in

Βίντεο – σοκ με τα απίστευτα βασανιστήρια του πατέρα στην κόρη του [VIDEO]

Φρίκη έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας για τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του πατέρα της η 14χρονη κοπέλα στα Χανιά.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 55χρονος πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή Χανίων ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Το επίμαχο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Τατιάνα Live στο κανάλι «Ε» δείνχει τον άσπλαχνο πατέρα να χαστουκίζει, να κλωτσά και να πατάει την κόρη του στο λαιμό.
Μάλιστα, όπως ανέφερε η μητέρα ο συγκεκριμένος καυγάς είχε ως αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη εκείνη την ημέρα στο σχολείο της κόρης της όταν ένας εξωσχολικός της πήρε το κινητό της.


18 χρόνια κράτησε ο εφιάλτης όλης των παιδιών και της μητέρας
18 χρόνια ο 55χρονος πατέρας κακοποιούσε τόσο τα παιδιά του όσο και την σύζυγό του σκορπώντας φόβο και τρόμο.
Σοκαριστικά είναι τα όσα ανέφερε η μητέρα στην διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.
Ο άσπλαχνος πατέρας κακοποιούσε τα τέσσερα παιδιά του απ’ όταν εκείνα περπατούσαν είτε τιμωρώντας τα, βάζοντάς τα να κάτσουν για μισή ώρα σε ένα καρεκλάκι στα κεραμμύδια, είτε χτυπώντας τα βάναυσα.
Η μητέρα κάθε φορά που αντιδρούσε έτρωγε ξύλο από τον 55χρονο ο οποίος χρησιμοποιούσε κυρίως ένα μπλάστη για να τους δείρει.
Τους παρακολουθούσε με κάμερες και τους απαγόρευε να βγουν έξω από το σπίτι
Ο εφιάλτης που πέρασαν τα τέσσερα παιδιά και η μητέρα δεν αποτελούταν μόνο από καυγάδες και ξύλο. Ο 55χρονος τους είχε απαγορεύσει την έξοδο από το σπίτι ενώ τους παρακολουθούσε με κάμερες που είχε βάλει σε όλο το σπίτι.
Όπως ανέφερε η μητέρα ο σύζυγός της δεν της επέτρεπε ούτε τα σκουπίδια να πάει να πετάξει ενώ τα παιδιά ήταν μόνο σχολείο – σπίτι, σπίτι – σχολείο.
Μάλιστα, τα παιδιά βγήκαν πρώτη φορά και πήγαν στο πάρκο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους όταν ο πατέρας τους συνελήφθη. Ήταν τόση η έκπληξή τους που δεν κοιτούσαν τριγύρω άναυδοι.