in , ,

"…έχουν βρει το πτώμα του Δήμου Αγίου Νικολάου…" δέσμευση της Δημοτικής Συνεργασίας.

Δέσμευση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για άμεση δράση για την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών συμπολιτών μας .Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι έχουν βρει το πτώμα του Δήμου Αγίου Νικολάου και προσδοκούν να ασελγήσουν πάνω του.


Πριν απο λίγο λοιπόν ζήτησαν την δημόσια δέσμευση μας για το μέτρο των κατασχέσων των τραπεζικών λογαριασμών συμπολιτών μας.

Αγνοούν όμως ότι το μέτρο αυτό έχει εφαρμοσθεί απο την τωρινή Διοίκηση του Δήμου και τουλάχιστον εμείς στην ανακοίνωση μας ήμασταν σαφέστατοι. Είπαμε ότι έχει δύο όψεις το “παιχνίδι” αυτό και γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους όφειλαν αυτοί οι οποίοι είχαν και έχουν την εξουσία στον Δήμο μας να δράσουν. Στην προσπάθεια τους αυτή – έστω και την ύστατη αυτήν ώρα – προσφέραμε την συναίνεση μας. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ;
Τώρα αν μας ζητούν για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο – οπότε και θα αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή – να δεσμευθούμε ότι θα καταργήσουμε τα όσα ανήθικα σήμερα εφαρμόσθηκαν δηλώνουμε ότι δεν μπορέσει κανένας να βοηθήσει τους συμπολίτες μας , μιας που ο καιρός θα έχει χαθεί και οι περισσότεροι θα βρίσκονται σε δεινή θέση. Ξέρουμε ότι η ειλικρίνεια σήμερα θεωρείται μειονέκτημα όμως για μας είναι βασική αρχή Διοίκησης του Δήμου μας για την επόμενη ημέρα. Δεν μπορούμε ποτέ να δεσμευθούμε για να δεσμευθούμε και δεν θα ενημερώνουμε ποτέ λανθασμένα τους συμπολίτες μας.
Απο την πλευρά μας επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι αν θέλουν την βοήθεια μας τώρα θα την έχουν. Τόσο απλά και τόσο καθαρά !!! Αν τώρα εσείς που στηρίζετε τον Δήμαρχο πιστεύετε ότι και για αυτό θα φταίει η επόμενη Δημοτική Αρχή , τότε εμείς τι να πούμε. Μπορείτε να συνεχίσετε την όποια λαικολογία θέλετε. Εμείς θα λέμε την αλήθεια και ας πονάει πολύ …
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

υ.γ. Ελπίζουμε να δημοσιεύσουν το κείμενο μας αυτό !!!