in , ,

Έργα για Ferrari ή γαϊδούρια;

Αγανάκτηση και πίκρα εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής Ελούντας και Πλάκας με τα έργα που γίνονται στον βασικό και μοναδικό οδικό δίκτυο της περιοχής και χαρακτηρίζουν στην ΑΝΑΤΟΛΗ χαοτικό το όλο περιβάλλον.

«Ο κύριος υπεύθυνος κατασκευής των έργων έχει παραδώσει δρόμους χειρότερους απ ότι τους βρήκε και αντί να προγραμματίσουν τις εργασίες τους ώστε να γίνουν όλες ταυτόχρονα και σε μια μεριά, σκάβουν από όλες τις μεριές και στο τέλος στην άσφαλτο που παραδίδουν μόνο γαϊδούρια μπορούν να πατήσουν (χωρίς να θέλω φυσικά να προσβάλω τα ζωάκια).

3 3 15 edv zoyme eloynta 4

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες, ανισόπεδη άσφαλτο και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με αυτό! Δεν φτάνει αυτό, από τα γύρω ξενοδοχεία που καλώς ανακαινίζουν τα κτίρια τους, λόγω των ασχημων καιρικών φαινομένων του χειμώνα, έχουν πέσει στον δρόμο μπάζα και πέτρες, κανείς δεν έχει καθαρίσει με αποτέλεσμα η διέλευση των αυτοκινήτων να είναι επικίνδυνη!

 

Έχουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητα μας και προς αποφυγή των κακών σημείων στο οδόστρωμα έχουν γίνει και  ατυχήματα με μόνο μικρές υλικές ζημιές ευτυχώς. Επίσης, στο νέο τμήμα που γίνονται έργα, κοντά στο γήπεδο της Ελούντας, δεν υπάρχει κάποιος να ελέγχει την κυκλοφορία και η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω στροφής.

3 3 15 edv zoyme eloynta

Σας παρακαλώ, θίξτε το θέμα μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος. Όχι τίποτα άλλο, θέλουμε και “πολυτελή” τουρισμό, για να έρχεται κόσμος στην Πλάκα με Ferrari μέσα στις λακούβες.» επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους κάτοικοι και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει στην διάρκεια της νύχτας επαρκής φωτεισμός με ότι κινδύνους και αν κρύβει αυτό.

3 3 15 edv zoyme eloynta 2

ΘΑΝΟΣ Κ.