in

Άναψαν τα αίματα και έβγαλε …όπλο! – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Ένοπλο επεισόδιο, χωρίς ευτυχώς τραγική κατάληξη, έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ, στις Μαλάδες Ηρακλείου. «Πρωταγωνιστής» του περιστατικού φέρεται ένας άνδρας, ο οποίος κατά τη διάρκεια καυγά, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, χωρίς πάντως να τραυματίζει κάποιο άτομο.
Σύμφωνα το neakriti.gr, το θερμό συμβάν έλαβε χώρα όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ ανδρών, τα αίματα άναψαν εξαιτίας -όπως όλα δείχνουν- προσωπικών διαφορών. Ως αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα -πιθανότατα- για εκφοβισμό. Το εν λόγω γεγονός φαίνεται πάντως ότι πυροδότησε την οργή των υπολοίπων, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον φερόμενο «πιστολέρο».
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο φερόμενος πιστολέρο έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού: Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο κλήθηκε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για να μεταβεί στο σημείο. Όντως ο τραυματίας παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Εξάλλου, στις Μαλάδες έσπευσε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία απέκλεισε την πρόσβαση στο σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το συμβάν.