in

«Ένας χρόνος με 20 Ματιές »

Μύρισε Άνοιξη στις 09/04/2016 και έτσι όμορφα μύρισε η ιδέα και ξεκίνησε η στήλη μου ¨Με την Ματιά της Μαρίας¨.
Μια στήλη γεμάτη αισιοδοξία με θέματα της καθημερινότητας που να μπορούν να μας προσφέρουν μια διαφορετικότητα και να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα. Να μας δείξει ότι υπάρχει και μια άλλη ΄΄Ματιά΄΄ που μπορεί να μας κάνει να ξεχαστούμε, να ελπίζουμε και να χαρούμε.

Σήμερα 09/04/2017 κλείνουμε ένα χρόνο αγαπητοί μου αναγνώστες και όλο αυτό το διάστημα ταξιδεύουμε μαζί σε ναούς, μουσεία, μουσικές, χορούς, δράσεις μικρών και μεγάλων, γιορτάζουμε Παγκόσμιες ημέρες και αναδεικνύουμε τον τόπο μας με τις ομορφιές του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλο αυτό τον χρόνο, για το ενδιαφέρον που δείξατε για την στήλη μου, που την αγαπήσατε και που μου δίνετε το κίνητρο και την δύναμη να συνεχίζουμε μαζί για νέα θέματα και νέες εμπειρίες.

Νιώθω πολύ χαρά που τούτες τις Άγιες ημέρες κάνω αναφορά στο ξεκίνημα μου, γιατί οι μέρες αυτές έχουν άρωμα από βάγια ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, άρωμα κεριών, η Πασχαλιά πλησιάζει ,όμορφα χρώματα, μυρωδιές της άνοιξης ,ημέρες γεμάτες από αγάπη και προσμονή για το Άγιο Φώς να φέρει στον καθένα μας το καλύτερο.!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ