in

Η συνάντηση για το “Let’s do it” στον Άγιο Νικόλαο [VIDEO – PICS]

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΡΕΞ η συνάντηση για το συντονισμό της δράσης “Let’s do it” στην οποία θα λάβει μέρος και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται πανελληνίως για έκτη συνεχή χρονιά και έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς. Στόχος είναι την Κυριακή 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα να κινηθεί σε ρυθμούς εθελοντισμού!!!!! Μέσα σε μία μέρα πλήθος εθελοντών θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε περισσότερα από 1.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας δράσεις εθελοντικού καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης με βασική επιδίωξη την εμπέδωση των στόχων του εθελοντισμού, της συνεργασίας, της υπεύθυνης στάσης και συμπεριφοράς προς τους συνανθρώπους και το φυσικό περιβάλλον.

Η δράση του «Let’s Do it Greece» είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από νέα παιδιά προερχόμενα από περιβαλλοντικές ομάδες σχολείων με βασικό στόχο, να προβληθεί το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις που θα οργανώσει ο Δήμος, αλλά και  να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2841089931.

Ο υπέυθυνος για την καθαριότητα Αντδήμαρχος, Σπύρος Μασσάρος, ζήτησε η  επαφή των συλλογων και φορέων να συνεχιστεί με στόχους ανά 3μηνο και συχνές συναντήσεις.